MENU

E-Mail Marketing

Digitale marketing van hoge kwaliteit is de sleutel tot het succes van elk groot merk. Vergroot het verkeer naar jouw website en zet deze om in klanten.

E-mail marketing

Kom in contact met jouw ideale klant

Ik verzorg en plan samen met jou e-mail marketingcampagnes met als resultaat leads, verkoop en merkverbetering. Doordat ik  jouw bedrijfsdoelstellingen goed leer kennen en jou help jouw ideale klant te leren kennen, streven we samen naar maximaal resultaat.

Waarom Your Web Creations?

Toegewijd

Volledige focus op jouw project, ik verdeel nooit mijn aandacht.

Ervaren

Ik bouw al geruime tijd hoogwaardige oplossingen.

Inzichtelijk

Mijn ontwerpen zijn gebaseerd op gegevens uit de echte wereld en best practices.

Ondersteunend

Je kunt verzekerd zijn van mijn uitzonderlijke zorg en aandacht.

Wie ben ik

Strategisch denker

Ik ben niet zomaar een websitebedrijf. Ik richt me op het bereiken van jouw doelen door middel van strategisch ontwerp. Met mijn meerjarige ervaring kun je verzekerd zijn van onze professionele en toegewijde service en voortdurende ondersteuning. Ik breng eigen, unieke perspectieven en vaardigheden mee naar een project waarmee ik  in verschillende sectoren en aan projecten kan werken die elk aspect van digitaal bestrijken.

Recent werk

Resultaten leveren

Elk project is uniek met zijn eigen specifieke behoeften en gewenste resultaten. Ik werk nauw samen met elke klant om een project te plannen en uit te voeren dat voldoet aan alle verwachtingen en meer. We beginnen elk project met een ontdeksessie van jouw bedrijf om te begrijpen hoe we de kernwaarden in ons ontwerp kunnen opnemen om blijvende klantenloyaliteit te garanderen. Dit verzekert jou dat mijn belangrijkste focus in elk project het voortdurende succes van de onderneming op lange termijn is.

Ervaren

Branche specialisatie

Coaching

Dienstverlening

e-Learning

Fotografie