MENU

Website Supportplannen

Net als goed onderhoud aan jouw huis of auto is het cruciaal dat je jouw website regelmatig onderhoudt voor topprestaties.

Website supportplannen

Zorgen voor je investering

Het is belangrijk dat je jouw website live, up-to-date en veilig houdt en er is geen betere manier om dit te bereiken dan via een supportplan voor jouw website op maat. We bieden back-ups van websites, snelheidoptimalisatie, beveiligingsscans met uptime, prestaties en linkmonitoring. Elke maand ontvang je een uitgebreid rapport over wat we hebben gedaan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw website goed wordt verzorgd.

Dit vind ik belangrijk

Backups

Geef jezelf gemoedsrust dat je website kan worden hersteld als er iets zou gebeuren.

Updates

Houd alles bijgewerkt zodat jouw website altijd soepel en veilig werkt.

Veiligheid

Zorg voor een goede beveiliging van je website ter bescherming tegen dagelijkse bedreigingen.

Optimalisatie

Versnel jouw website zodat je hoger kunt scoren en je jouw klanten tevreden kunt houden.

Voortdurende support

Gemoedsrust

Ik bied uitgebreide ondersteuning aan al mijn klanten met een supportplan, zodat je er zeker van kunt zijn dat ik altijd beschikbaar ben wanneer je me nodig hebt. Ook zonder supportplan kun je mijn hulp inroepen. Hiervoor betaal je het reguliere tarief per uur.

Maandelijkse rapporten

Blijf op de hoogte

Maandelijkse PDF-rapporten die je in je inbox ontvangt geven je een voortdurende update van de gezondheid en prestaties van jouw website. Ik houd je op de hoogte van elke update en wijziging die ik de afgelopen maand heb aangebracht om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent en tevreden bent met de prestaties van jouw website.

Gratis e-Book

De 6 essentiële elementen Voor websitesucces

Loop je nieuwe klanten mis omdat je website problemen heeft die je niet kent?
Vraag het gratis e-Book aan dat jouw huidige website beoordeelt op zes belangrijke elementen waarop jij je aandacht mag richten, om ervoor te zorgen dat jouw website succes oplevert voor jouw bedrijf.