Your Web Creations
MENU

Veelgestelde Vragen

Deze pagina beantwoordt een aantal veelgestelde vragen die ik gaandeweg voorbij heb zien komen.

Vraag 1

Ik heb nog nooit iets met een website of een logo gedaan... Hoe werkt dit?

Geen zorgen, daarom ben ik hier. Je kunt hier alles over leren op mijn website en door onze pagina Aan de slag te bekijken.

Vraag 2

Hoeveel kost het?

De kosten van een project kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, net zoals de kosten van een huis kunnen variëren. Een bedrijfswebsite, volledig op maat voor jou gemaakt, heb je al voor minder dan € 40 per maand. Afhankelijk van jouw unieke behoeften gaat de prijs omhoog. Je kunt overigens kiezen tussen eenmalig een bedrag betalen of maandelijks.

Vraag 3

Hoe lang duurt het?

De tijd die nodig is om een kwaliteitsproduct te produceren, is afhankelijk van de grootte en complexiteit ervan en van de kwaliteit van de content die jij aanlevert bij aanvang. Een basiswebsite duurt meestal ongeveer 6 weken van begin tot eind, maar uitgebreidere projecten duren doorgaans langer.

Vraag 4

Kun jij mijn logo ontwerpen?

Ja, dat kan ik. Ik maak logo’s, visitekaartjes, afbeeldingen voor sociale media. Noem het maar op.

Vraag 5

Werkt mijn website op mobiele apparaten?

Jazeker. Alle websites die ik ontwerp werken op alle apparaten: mobiel, tablet en desktop.

Vraag 6

Doe jij e-commerce / online winkel websites?

Ja, dat doe ik. WordPress met WooCommerce vormt de basis voor jouw online shop. Daarnaast help ik je met het online verkopen van jouw evenementen of diensten.

Vraag 7

Kun je me helpen met sociale media en digitale marketing?

Absoluut. Hoewel mijn expertise niet volledig op dit gebied ligt, kan ik sociale media en marketingdiensten opnemen.

Vraag 8

Bied je training aan?

Ja. Ik bied al mijn klanten training en documentatie over het onderhoud van hun website.

Vraag 9

Wat Is Search Engine Optimisation (SEO)?

Zoekmachineoptimalisatie gaat erom dat jouw website hogerop komt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hoe hoger je resultaten (jouw ranking), hoe meer verkeer en klanten je waarschijnlijk zult krijgen.

Er zijn veel aspecten die bijdragen aan het bereiken van goede SEO. Een van de belangrijkste is de geschreven content (woorden) op je website. De sleutel is om te focussen op goed geschreven, trefwoordrijke en geschikte inhoud.

Vraag 10

Schrijf jij de teksten voor mijn website?

Ik schrijf niet standaard inhoud voor websites, maar als je hulp nodig hebt, kan ik je helpen in het schrijven van teksten.

Vraag 11

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

Een Content Management Systeem is een hulpmiddel waarmee je de pagina’s van jouw website zelf kunt onderhouden, zonder dat je technische vaardigheden nodig hebt. Met een CMS kun je pagina’s, afbeeldingen, producten of blogberichten bewerken en toevoegen aan je website. Er is geen aanvullende software vereist – je hebt alleen een webbrowser en een internetverbinding nodig.

Vraag 12

Heb ik mijn eigen domeinnaam nodig?

Ja, ik vraag deze domeinnaam voor jou aan of neem deze over van jouw huidige webhostingbedrijf. Weer een zorg minder voor jou.

Vraag 13

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is jouw adres op internet zodat je klanten jouw website kunnen vinden. Meestal is dit zoiets als jouwbedrijf.nl.

Vraag 14

Heb ik mijn eigen webhosting nodig?

Nee, ik neem de hosting voor mijn rekening. Hierdoor kan ik de kwaliteit garanderen waar ik voor sta.

Vraag 15

Wat is webhosting?

Webhosting is een service waarmee jouw website op internet kan worden bekeken. Het is eigenlijk een computer in een datacenter die jouw website en e-mail beheert.

Vraag 16

Deze pagina heeft mijn vraag niet beantwoord... wat nu?

Blader door mijn website, want hier staat heel veel wat jou kan helpen (kijk onderaan deze pagina voor meer links). Als dit niet voldoende is, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoor graag van je.