Your Web Creations
MENU

Website Supportpakketten

Net als goed onderhoud aan jouw huis of auto is het cruciaal dat je jouw website regelmatig onderhoudt voor topprestaties.

Website supportpakketten

Zorg voor je investering

Het is van vitaal belang om jouw website live, up-to-date en veilig te houden. En er is geen betere manier om dit te bereiken dan via een op maat gemaakt supportplan voor jouw website. Bij Your Web Creations bieden we een uitgebreid scala aan services.

Dit vinden wij belangrijk

Backups

We zorgen ervoor dat jouw waardevolle gegevens veilig zijn door regelmatige back-ups te maken. Mocht er iets misgaan, dan kun je altijd terugvallen op een recente versie van jouw site.

Updates

We houden jouw website in de gaten om ervoor te zorgen dat deze altijd beschikbaar is voor jouw bezoekers. Daarnaast meten we de prestaties om eventuele knelpunten te identificeren.

Veiligheid

We monitoren jouw website op mogelijke beveiligingsrisico’s en voeren regelmatige scans uit om kwetsbaarheden op te sporen en te verhelpen.

Optimalisatie

Een snelle website is essentieel voor een positieve gebruikerservaring en betere zoekmachineprestaties. Wij finetunen jouw site voor optimale snelheid.
Onderhoud

Gemoedsrust

Bij Your Web Creations staat jouw gemoedsrust voorop. Met ons uitgebreide supportplan zijn wij beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Wij houden jouw website in de gaten en zorgen ervoor dat deze in goede staat is en blijft.

Maximale performance

Hosting en veiligheid

Onze kwalitatieve servers, gevestigd in Nederland, vormen de basis voor toegangspoort tot jouw website. Jouw gegevens zijn veilig dankzij dagelijkse backups en geavanceerde beveiliging tegen aanvallen en frauduleuze activiteiten.

Maximale ontzorging

Onze pakketten

Onderhoud

Updates
Updates van alle plug-ins en thema
Updates en controle van nieuwe WordPress-versies

Optimalisaties
Periodieke controle afbeeldingen
Periodieke controle teksten
Periodieke controle styling / layout

Wijzigingen
Contentwijzigingen op verzoek (2 uur per maand)

25 per maand

Hosting en veiligheid

Hosting en domein
Krachtige cloud hosting op Nederlandse server
Eenmalig registreren nieuwe domeinnaam
Jaarlijkse verlenging nieuwe domeinnaam
Domein incl. SSL-certificaat

E-mail
2 e-mailadressen op eigen domein
Te gebruiken met je favoriete mailapplicatie

Veiligheid
Verzekerd van dagelijkse backups (tot 30 dagen terug)
Tweewekelijkse updates van alle plug-ins
Beschermd tegen aanvallen en bots
Geavanceerde firewall
Frauduleuze login-detectie

Alleen in combinatie met een nieuwe website

15 per maand
Gratis e-Book

De 6 essentiële elementen voor websitesucces

Mis je potentiële nieuwe klanten omdat jouw website onopgemerkte problemen heeft? Ontvang nu jouw gratis e-book, waarmee je jouw huidige website zelf kunt beoordelen op zes cruciale elementen. Deze inzichten helpen je om de juiste aandacht te besteden aan jouw site, zodat deze optimaal succes oplevert voor jouw bedrijf.