Your Web Creations
MENU

Pure! Energy 2 Essence

Pure! Energy 2 Essence

Deel deze case study

Pure! Energy 2 Essence is een eenmansbedrijf dat zich richt op coaching van particuliere en zakelijke klanten. Ellen wil organisaties en personen dichter bij jun eigen essentie brengen en van daaruit laten groeien.

Ellen wil een nieuw bedrijf opstarten en wil graag een website hiervoor hebben. Ze heeft twee aandachtsgebieden, die anders benaderd moeten worden: zakelijke en particulieren klanten.

Ze wil zowel coaching als workshops gaan geven.

De bezoekers van haar website moeten zich kunnen inschrijven op haar nieuwsbrief. Ellen wil graag leren hoe ze het best nieuwsbrieven kan opstellen en verzenden.

Implementatie

Alle pagina’s zijn kort en bondig gehouden. We hebben een krachtige homepagina gemaakt die de bezoeker meteen in de juiste richting stuurt. De inbreng van Ellen’s foto op de homepagina zorgt ervoor dat er meteen een persoonlijke connectie wordt gemaakt.

De gebruiker kan zichzelf online voor een workshop opgeven. Hij of zij ontvangt ook meteen een bevestiging in de mailbox. Voor één specifieke workshop kan de gebruiker haar wensen opgeven bij aanmelding.

Tevens is de mogelijkheid gecreëerd om alleen interesse uit te spreken voor een workshop. Op deze manier is Ellen in staat om deze personen mee te nemen in aanvullende, verdiepende informatie en nieuwe data voor haar workshops.

Het contactformulier bevat een interactieve kaart waarop direct duidelijk is dat het bedrijf opereert vanaf twee verschillende locaties, in andere delen van het land.

Samenvatting functionaliteit

  • Stijlgids voor gehele site
  • Online aanmelding voor workshops
  • Aanmelding voor trainingen
  • Online aanmelden voor nieuwsbrieven
  • Nieuwsbrieven schrijven en publiceren