Your Web Creations
MENU

Sommerfugl

Sommerfugl

Deel deze case study

Sommerfugl is een eenmansbedrijf dat zich met name toelegt op het meer verbinden van mensen met zichzelf, met hun innerlijke kracht. Het bedrijf wordt gerund door Marjon.

Eigenaresse Marjon wil een nieuwe website voor haar bedrijf, die op zowel desktop als mobiel kan worden gebruikt. Haar huidige site is op alle devices gelijk en mobiel dus lastig te gebruiken.

Ze wil vooral een rustige, overzichtelijke website, waarbij bezoekers meteen kunnen zien wat voor individuele en groepssessies ze geeft. Hiervoor moeten ze zich ook online kunnen aanmelden.

Daarnaast wordt een gratis audiomeditatie beschikbaar gesteld voor iedereen die zich aanmeldt.

Als laatste moet het mogelijk worden voor bezoekers om zich online aan te melden voor het ontvangen van nieuwsbrieven. Marjon moet deze nieuwsbrieven zelfstandig kunnen opstellen en verzenden.

Implementatie

De gehele site is een baken van rust. Er zijn minimale, zachte kleuren gebruikt en het logo is in dezelfde kleurstelling gegoten als alle pagina’s. Er is een duidelijk onderscheid gemaakt tussen individuele sessies en groepssessies.

De pagina’s bevatten weinig maar voldoende tekst, ondersteund door persoonlijke foto’s uit het leven van Marjon en uit haar praktijk. Hiermee krijgt de bezoeker op nagenoeg alle pagina’s een indruk van de persoon achter het bedrijf Sommerfugl.

Wanneer klanten zich aanmelden voor een sessie, ontvangt Marjon direct een e-mail met hierin alle noodzakelijke gegevens om de aanmelding te kunnen afronden.

Met behulp van een geautomatiseerd e-mailsysteem ontvangen bezoekers die zich aanmelden voor de audiomeditatie of de nieuwsbrief meteen een e-mail in hun inbox met daarin de gewenste informatie. Marjon is in staat om zelfstandig deze e-mails te onderhouden en uit te breiden.

Ze kan zelf nieuwsbrieven opstellen en verzenden.

Samenvatting functionaliteit

  • Stijlgids voor de gehele website
  • Aanmelding voor individuele sessies en groepssessies
  • E-mailmarketing
  • Online aanmelden voor audiomeditatie
  • Nieuwsbrieven schrijven en publiceren