Your Web Creations
MENU

Met mijn nieuwe website kan ik weer op een nette manier mijn huidige specialismen aan de wereld laten zien. De mooie foto’s zijn het visitekaartje voor mijn bedrijf.

Met de technische hulp en alle geduld van Remko hebben we uiteindelijk een mooi eindresultaat behaald. Onze gasten kunnen nu online zoeken naar beschikbare accommodaties en hun boekingsaanvraag opstellen. Dit scheelt ons veel tijd in het beantwoorden van e-mails en telefoontjes.

Met zachte pastelkleuren creëer ik een rustige, veilige sfeer voor alle bezoekers, waarbij de kleuren symbool staan voor de lucht, het gras en de aarde.

NOVA Academy

Het is heel fijn om iemand naast je te hebben die het technische deel van je overneemt. Ik had heel veel wensen en ik veranderde mijn koers nog wel eens maar het eindproduct is precies zoals ik het wil.

Ton Sieben Fotografie

Met Your Web Creations kan ik al mijn foto’s aan de buitenwereld laten zien, op een overzichtelijke manier. Ik ben nu in staat om geheel zelfstandig nieuwe fotoalbums aan te maken en foto’s te uploaden, zonder een programmeur. Binnen de afgesproken termijn van een maand was het gehele project afgerond!

Sommerfugl

Bij Your Web Creations denken ze actief mee en schromen ze niet om advies te geven, verwacht en onverwacht. Remko blijft actief betrokken en denkt met me mee, ook nu de website al live staat.

Pure! Energy 2 Essence

Your Web Creations heeft mij begeleid in het opzetten van mijn eerste website voor mijn bedrijf. Mede dankzij Remko is de website tijdig online gegaan binnen de vooraf bepaalde deadline.

BeeBlij

Ik kan nu eindelijk mijn klanten online laten aanmelden en betalen. Dankzij Remko ben ik nu in staat om eenvoudig nieuwe data toevoegen en prijzen aanpassen. Met vragen kan ik altijd snel bij hem terecht.

Wellness Centre Homestay Dreamtime

Door Your Web Creations krijgen onze gasten een representatief beeld van onze Bed and Breakfast. Remko heeft meegedacht met onze wensen voor de toekomst, zoals een nieuwsbrief en blogs schrijven. Hij heeft deze mogelijkheden meteen vanaf het begin in het ontwerp meegenomen. We zijn er zeer content mee!

NOVA Coaching en Training

Remko was in staat te helpen bij het definiëren, bouwen en lanceren van de website en gaf me het vertrouwen dat ik de site gemakkelijk en snel kan aanpassen en upgraden naarmate mijn bedrijf groeit.